آژانس خدمات مهاجرتی آوانا مهاجرت به یونان

اقامت یونان
اخذ ویزای یونان
مهاجرت به یونان
مترجم زبان یونانی
سرمایه گذاری یونان
وکالت مهاجرت یونان

خدمات آژانس مهاجرتی اقامتی آوانا

اخذ ویزا اتحادیه اروپا (شینگن)

,

اخذ ویزا یونان

,

انواع سرمایه گذاری در کشور یونان

,

وکالت در تمام مراحل مهاجرت به یونان

,

مترجم زبان یونانی

,

اقامت در کشور یونان

,

اقامت یونان از طریق تمکن مالی

,

اقامت یونان از طریق خرید ملک

,

اقامت یونان از طریق سرمایه گذاری

,

اقامت یونان از طریق تحصیل

,

اقامت یونان از طریق ازدواج

,

اقامت یونان از طریق ثبت شرکت

,

مشاوره خرید ملک در یونان

,

مشاوره مهاجرت به یونان

,

اسکان در یونان

,

مشاوره خرید یا کرایه اتومبیل در یونان

,

مشاوره انواع بیمه نامه ها در یونان

,

مشاوره اجاره انواع ملک در یونان

و خدماتی از این دست جهت راحتی مهاجرت یا اقامت در یونان برای مشتریان محترم.

سوالات متداول درباره مهاجرت یا اقامت یونان

آیا اقامت یونان بدون سرمایه گذاری امکان پذیر است؟

بله اقامت یونان بدون سرمایه گذاری با شرایط خاصی امکان پذیر است
1- در ابتدا لازم است برای اخذ اقامت یونان حداقل۲ سند ملکی داشته باشید.

۲-باید نشان دهید که در ایران درآمد ثابت دارید، به این معنی که از روش هایی که مورد قبول است (اجاره گرفتن از ملک، سود از سپرده بانکی، درامد های ثابت شغلی ، سود سهام و یا…) ثابت کنید که مجموعا ماهیانه معادل ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان در ایران درآمد ثابت دارید.

۳- باید در مدت زمان دریافت کارت اقامت (حدودا ۲ ماه)، معادل ۴۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان موجودی حساب در بانک شخصی خودتان در ایران بگذارید.

مواردی که در بالا عنوان شده است، مهم ترین مسائل برای دریافت کارت اقامت یونان از طریق تمکن مالی می باشد.

مدارک مورد نیاز دیگر: مدارک شغلی، مدارک شناسایی و اسناد ازدواج می باشند.

آیا اقامت یونان از نظر اقتصادی به صرفه است؟

شاید کشور یونان اقتصاد مناسبی بین کشور های اروپایی نداشته باشد اما اگر یک ایرانی قصد اقامت یونان را داشته باشد این مسعله برایش حائز اهمیت نیست؛و برای ایرانیان این کار از همه نظر به صرفه است زیرا تسهیلات زیادی از سوی دولت یونان برای افرادی که قصد اقامت یونان را دارند در نظر گرفته شده است.

اقامت در یونان یا مهاجرت به یونان چه شرایطی دارد؟

اقامت یونان یکی محبوب ترین روشهای اخذ اقامت اروپا توسط هموطنان ایرانی می باشد. این روش آسانترین و سریعترین روش اخذ اقامت اروپاست. این نوع اقامت یونان بدون سرمایه گذاری ، بدون ثبت شرکت می باشد و متقاضی معاف از پرداخت مالیات در کشور یونان است. این کشور با طبیعت بکر و بی نظیر و تاریخچه ای غنی میتواند مقصد مناسبی برای مهاجرت ایرانیان باشد.علاوه براینکه شرایط و تسهیلات مناسبی برای مهاجران توسط دولت یونان در نظر گرفته شده است.بنابر این اقامت یونان میتواند گزینه ی بسیار مناسبی برای مهاجرت باشد.

یونان با بیش از شصت جزیره قابل سکونت، مکان های تاریخی که چهار هزاره، سواحل بتونی و ارتفاعات کوهستانی را در بر می گیرد و طیف گسترده ای از جاذبه های گردشگری در یونان برای کشف، بعنوان یکی از محبوب ترین مناطق گردشگری در اروپا نیز میباشد.
اقامت یونان
مزایای اخذ اقامت یونان با قانون تمکن مالی

حق سفر بدون محدویت زمانی در تمام نواحی شنگن بدون نیاز به ویزا

حق زندگی در کشورهای عضو شنگن

حق تمدید سالانه مجوز اقامت
سهولت در تمدید اقامت

عدم نیاز به حضور فیزیکی در کشور یونان
عدم نیاز به مدرک زبان

حق ورود و خروج بدون محدودیت به کشور یونان

حق راه اندازی کسب و کار آزادانه

حق تحصیل فرزندان در تمام نواحی حوزه شنگن
امکان افتتاح حساب بانکی در کشورهای اروپایی با کارت اقامت یونان


اخذ اقامت یونان از طریق قانون تمکن مالی برای خانواده

براساس قوانین مهاجرت، دولت یونان برای افراد غیر اروپایی که دارای تمکن مالی در کشور خود هستند مجوز اقامت یونان را صادر میکند. مجوز اقامت یونان به افراد کشور های خارجی در صورت که دارای تمکن مالی هستند و توانایی پوشش هزینه های خود و خانواده خود را از طریق منابع غیر کاری دارا میباشند اعطا میشود. بر اساس قوانین کشور یونان مجوز اقامت از طریق تمکن مالی در ابتدا دو ساله بوده و سپس سه ساله تمدید میشود.

هنگامی که اتباع غیر اروپایی موفق به اخذ این نوع اقامت شوند می توانند در یونان زندگی کرده و بدون نیاز به ویزا به تمام نقاط حوزه شنگن رفت و آمد کنند. اتباع کشورهای ثالث می توانند برای اعضای خانواده خود نیز مجوز اقامت اخذ نمایند. سرپرست خانواده باید مدارکی دال بر توانایی پوشش هزینه های خود و اعضای خانواده خود را ارائه کند.
افراد واجد شرایط اخذ اقامت کشور یونان از طریق قانون تمکن مالی

افراد متمکن با درآمد ثابت ماهیانه واجد شرایط اخذ اقامت یونان می باشند، شرط درآمد کافی باید برای هر یک از اعضای خانواده وجود داشته باشد.

حداقل درآمد 2.000 یورو در ماه است و در صورتی که اعضای خانواده شخص نیز افزوده شوند ، 20% برای همسر و 15% برای هر کودک به درآمد ثابت ماهانه فرد متقاضی افزوده می شود.

درآمد ماهانه توسط حقوق بازنشستگی در خارج از کشور، اجاره نامه های ملکی، حساب بانکی و مدارک دیگر به اثبات می رسد.

توجه داشته باشید مبلغ درآمد ماهیانه برای اقامت یونان به مدت دو سال، باید در حساب بانکی ایرانی متقاضی موجود باشد! این نکته از اهمیت زیادی برخوردار است و اگر بتوانید آن را تامین کنید و با ارائه گردش حساب سه ماه اثبات نمائید که این وجه از قبل در حساب شما موجود بوده است، متقاضی واجد الشرایط دریافت اقامت یونان می باشد.

فرد متقاضی ثابت می کند که با توجه به منابع مالی که وی داراست نیاز به استخدام شدن در اروپا ندارد.
شرایط اخذ اقامت تمکن مالی یونان

متقاضی مدارکی دال بر اینکه دارای استطاعت مالی میباشد و نیازی به کار کردن و استخدام شدن در اروپا ندارد ارائه دهد.
متقاضی قبلا به کشور یونان سفر کرده باشد.
متقاضی میبایست نسبت به اخذ ویزای تایپ D اقدام نماید جهت سفر به یونان و انجام امور اداری.
متقاضی اقامت یونان می بایست بیمه نامه پزشکی برای پوشش کامل از مراقبت های پزشکی و هر گونه هزینه های پزشکی که ممکن است در طول اقامت در یونان به وجود آید تهیه نماید.
همچنین نسبت تهیه آدرس قانونی در کشور یونان اقدام کرده و آدرسی معتبر را به دولت ارائه دهد.
آژانس مهاجرتی آوانا میتواند این پروسه را برای تمامی هموطنان به صورت تضمنی انجام دهد.

اخذ اقامت یونان از راه سرمایه گذاری چه مراحلی دارد و چگونه است؟

از سال 2013 دولت یونان جهت تشویق سرمایه گذاران ، برنامه ی ویزای سرمایه گذاری در یونان و اروپا (ویزای طلایی) را ارائه کرده، که این برنامه، ارزان ترین روش سرمایه گذاری در زمینه ی اخذ اقامت در کل اتحادیه اروپا میباشد.
کوتاه بودن زمان صدور این ویزا نیز از دیگر دلایل محبوبیت این روش به شمار می رود؛ طوری که پس از گذشت 1 ماه تا 40 روز از زمان خرید ملک در یونان ، فرد می تواند اقامت کشور یونان را دریافت کند. علاوه بر این، با کسب این

اقامت

هیچ اجباری برای سکونت در کشور یونان بصورت دائمی یا برای مدت خاصی طی یک بازه ی زمانی معیّن، وجود نخواهد داشت و حتی سرمایه گذار می تواند ملکِ خود را اجاره دهد.
طبق این برنامه شهروندان غیر اروپایی می توانند در صورت خرید ملک با ارزش حداقل 250 هزار یورو در هر نقطه از یونان و جزایر آن، به همراه اعضای خانواده، اقامت کشور یونان را کسب کنند. اقامت دریافت شده از این طریق 5 سال اعتبار خواهد داشت و سپس در صورت استمرار مالکیت، هر 5 سال قابل تمدید خواهد بود. این روش همچنین امکان کسب

اقامت بلند مدت

و سفر به کلیه کشور های اتحادیه اروپا را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد.


اخذ اقامت طلایی یونان مزایای بسیاری برای سرمایه گذار در یونان و اعضای خانواده ی او به همراه خواهد داشت. از جمله:

سفر و ورود به کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بدون محدودیت.

دستیابی به پاسپورت کشور یونان ، در صورت رعایت قوانین مربوطه پس از گذشت 6 سال از خرید ملک.

امکان اخذ اقامت بلند مدت سرمایه گذاری در کشور یونان (سرپرست خانواده) و اعضای خانواده (شامل همسر، فرزندان زیر 21 سال، والدین سرپرست و والدین همسر).

فرصت استفاده از خدمات آموزشی و تحصیلی در تمامی مقاطع و در کلیه کشور های اروپایی.

فرصت سرمایه گذاری و تجارت در یونان .

دسترسی به خدمات درمانی و بیمه های بین المللی.

امکان انتقال پول در کلیه کشور های اروپایی و افتتاح حساب بانکی.


ویزای طلایی یونان از جنبه ی اقتصادی نیز یک سرمایه گذاری سودمند و آینده دار است. پیش از آغاز بحران اقتصادی وضعیت بازار

املاک در یونان

با قیمتی در محدوده ی 3000 یورو برای هر مترمربع، بسیار پررونق بود؛ با شروع مشکلات اقتصادی که از سال 2010 گریبان این کشور را گرفت بهای هر مترمربع ملک تا نرخ 700 یورو سقوط کرد. در حال حاضر با بیرون آمدن یونان از بحران مالی، وضعیت املاک در این کشور نیز بهبود یافته؛ خرید ملک با بهای کنونی که قیمت هر مترمربع آن حدود 1000یورو ارزش دارد، علی رغم اختلاف فاحش نسبت به دوران اوج بازار املاک، به دلیل پیشرفت اقتصادی اخیر یونان و همینطور افزایش تولید ناخالص ملی و رشد چشمگیر صنعت توریسم (از 9 میلیون توریست در سال به 35 میلیون)، یک سرمایه گذاری کم هزینه ولی مطمئن و دوراندیشانه خواهد بود.




روند تفضیلی اخذ ویزای طلایی یونان(Golden Visa)


در این مشاوره شرایط و مدارک شخص متقاضی بررسی می شود و درصورت کامل بودن آنها اقدام به اخذ نوبت ویزا از vfs جهت تحویل مدارک برای اخذ ویزای توریستی شخص متقاضی می شود.دوره زمانی از زمان اخذ نوبت ویزا تا تحویل مدارک و گرفتن ویزا بسته به حجم کار سفارت یونان بین 25 تا 35 روز می باشد.


آژانس مهاجرتی آوانا


آژانس مهاجرتی آوانا


قدم دوم: حضور در کشور یونان


شخص متقاضی در تاریخ مشخص شده در کشور یونان حاضر می شود و با توجه به اقدامات هماهنگ شده از قبل توسط مجموعه مهاجرتی آوانا در مدت حضور ایشان در کشور یونان اقدام به گرفتن کد مالیاتی ایشان، دادن وکالت به وکیل اداره مهاجرت کشور یونان و افتتاح حساب بانکی ایشان در کشور یونان می شود.

در این دوره شخص متقاضی می تواند جهت انتخاب ملک مورد نظر خود در هر نقطه از کشور یونان اقدام و تحقیق نماید، بدیهی است مشاوران مجموعه مهاجرتی آوانا با توجه به حضور دائم در کشور یونان و آشنایی به مناطق با پتانسیل ارزش افزوده بیشتر، تمامی اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار خواهند داد.


آژانس مهاجرتی آوانا



قدم سوم: خرید ملک و اخذ اقامت اتحادیه اروپا از طریق کشور یونان


خرید ملک انتخاب شده توسط فرد متقاضی پس از اعلام صحت و سلامت ملک توسط وکیل مستغلات در محضر خانه .

پس از این قدم در مدت کمتر از 40 روز کارت اقامت کشور یونان فرد متقاضی و افراد خانواده ایشان صادر می شود و می توانند افراد خانواده با مراجعه به اداره مهاجرت کشور یونان آن را دریافت نمایند.

آژانس مهاجرتی آوانا


آژانس مهاجرتی آوانا

هدف ایجاد برنامه ویزای طلایی کشور یونان(Golden Visa )


دولت یونان پیشنهاد اقامت (Residency ) یا شهروندی (citizenship ) کشور خود را با این برنامه به سرمایه گذاران خارجی می دهد. یونان، یک کشور حوزه مدیترانه ای در قلب اروپا می باشد که در سال 1981 به عضویت اتحادیه اروپا درآمد ودر سال 2000 به عضویت کشورهای حوزه شینگن. دولت یونان برنامه گلدن ویزا را برای سرمایه گذاران خارجی که عضو اتحادیه اروپا نیستند را بسیار دقیق و قدرتمند جهت اخذ اقامت و شهروندی تدوین کرده است.

مزایای گلدن ویزا کشور یونان (Golden Visa )

زندگی در کشور یونان بدون محدودیت زمانی و مکانی

تردد بدون محدودیت در کل حوزه شینگن

مالکیت 100% ملک خریداری شده و گرفتن سند به نام خریدار بدون هیچ تفاوتی با یک شخص یونانی الاصل.

دسترسی شخص متقاضی و خانواده ایشان به سیستم درمانی کشور یونان.

دسترسی شخص متقاضی و خانواده ایشان به سیستم آموزشی کشور یونان.

عدم نیاز به حضور، برای حفظ اقامت کشور یونان از طریق گلدن ویزا

در صورت رعایت قوانین و البته حضور حداقلی ( توصیف شده توسط قانون مهاجرتی کشور یونان ) منجر به اخذ پاسپورت کشور یونان می شود.


چرا یونان؟؟؟


با داشتن آب و هوای گرم و ثابت و قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی قابل دسترس و مدیترانه ای و داشتن بیش از 300 روز آفتابی در سال، یونان بهترین کشور آب و هوایی اروپا می باشد.

پس از اتفاقات اقتصادی 2010، قیمت های حوزه املاک و مستغلات به پایین ترین حالت در حد خود رسیده و در این سال ها مسیری صعودی گرفته است و از جذابیت بالایی برای سرمایه گذاری برخوردار می باشد.

یونان بازاری آزاد و مدرن دارد و به سرمایه گذاران خارجی اجازه تجارت آزاد در حوزه اتحادیه اروپا بدون اخذ تعرفه های گمرکی و خارج ازآن با تعرفه های ورودی 5% می دهد

مراحل اخذ ویزا جهت مهاجرت به یونان یا اقامت یونان چیست؟

یونان یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب می‌شود و دیدنی‌های یونان مانند موزه‌های دوران باستان، بیزانس، سایت‌های باستان‌شناسی و... از دیرباز تاکنون الهام‌بخش آموزش و پرورش و فرهنگ مدرن در سراسر جهان بوده‌اند. علاوه بر دیدنی‌های جذاب، هزینه سفر به یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی مقرون به صرفه‌تر است و از این رو، گردشگران از سراسر دنیا برای لذت بردن از سواحل آفتابی و سفری به گذشته در شهرهای قدیمی، به یونان سفر می‌کنند. از اینرو، تورهای یونان از محبوب‌ترین تورهای خارجی محسوب می‌شوند.

از آنجایی که این کشور یکی از اعضای معاهده شینگن است، گردشگران برای سفر به آنجا باید از طریق سفارت یونان در تهران، ویزای شینگن دریافت کنند. طبق اطلاعیه مندرج در سایت سفارت یونان، از تاریخ دوشنبه ۱۲ فوریه سال ۲۰۱۸ امور مربوط به دریافت مدارک، تعیین وقت ملاقات، ثبت اطلاعات بیومتریک و... به کارگزار سفارت واگذار شده است.

انواع ویزا توریستی، تجاری، ورزشی، پزشکی، ترانزیت فرودگاهی، کودکان زیر ۱۸ سال و ملاقات با بستگان
مراحل صدور ویزا تعیین وقت، مراجعه حضوری برای تحویل مدارک و ثبت اطلاعت بیومتریک، عودت پاسپورت

دولت یونان بسته به هدف سفر انواع مختلفی از ویزاها را برای متقاضیان صادر می‌کند؛

ویزای توریستی
ویزای تجاری
ویزای ملاقات خانواده و بستگان
ویزای ترانزیت فرودگاهی
ویزای کودکان زیر ۱۸ سال
ویزای ویژه شهروندان عضو اتحادیه اروپا

مدارک لازم برای صدور ویزای یونان

۱) شناسنامه

۲)‌ گذرنامه دارای اعتبار به همراه گذرنامه قبلی (ارائه فتوکپی صفحه‌هایی از گذرنامه که روادید شینگن در آن درج شده الزامی است)

۳)‌ نامه رسمی بانک مبنی بر وضعیت حساب بانکی متقاضی در سه ماه گذشته (به زبان انگلیسی)

۴)‌ عکس رنگی جدید با ابعاد ۴.۵*۳.۵ سانتی‌متر

۵) گواهی اشتغال به کار (برای کارمندان)

۶) گواهی اشتغال به تحصیل (برای دانش آموزان و دانشجویان)

۷) لیست بیمه کارمندی

۸) حکم بازنشستگی (برای بازنشستگان)

۹) رزرو بلیط هواپیما

۱۰) رزرو هتل

۱۱) بیمه نامه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ یورو
مدت زمان صدور ویزا

ویزای یونان

کلیه متقاضیان می‌توانند تا سه ماه پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنند. حداقل مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب سفارت دو هفته است.

آژانس خدمات مهاجرتی اقامتی آوانا

پشتیبانی و مشاوره مهاجرت

آژانس آوانا اولین آژانس تخصصی مهاجرت و اخذ اقامت یونان است. آوانا مفتخر است در تمام مراحل مهاجرت و اقامت همراه شما باشد و اطلاعات کافی در مورد کشور یونان و نحوه ی اخذ اقامت یونان را در اختیار شما قرار دهد. استفاده از خدمات مشاوره جهت اقامت یونان؛ترجمه یونانی و... به طور خاص پس از ورودتان توسط مشاور و مترجم تیم مهاجرتی آوانا برای شما مشتریان گرامی در نظر گرفته شده است.

درخواست مشاوره

در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره زیر تماس حاصل نمایید

اقامت در کشور یونان

آژانس خدمات مهاجرتی اقامتی آوانا با ارائه اطلاعات به روز و داشتن دانش تخصصی از وضعیت املاک و مستغلات در کشور های اروپایی و بخصوص کشور یونان مسلما باعث صرفه جویی در انرژی، وقت و هزینه می شود...



وکالت مهاجرت به یونان

پیچیده بودن قوانین مهاجرت و سرمایه گذاری در کشور های اروپایی و یونان اطلاع به قوانین حقوقی را به یک امر الزامی تبدیل کرده است. بی اطلاعی از قوانین، منجر به بروز مشکلات بسیاری در مهاجرت خواهد شد...

سرمایه گذاری در یونان

سرمایه گذاری در یونان به اشخاص واجد شرایط، فرصت می دهد که با کسب ویزای سرمایه گذاری، امکان اخذ شهروندی یونان را بدست آورند. امروزه علاقمندان بسیاری با سرمایه گذاری در کشور یونان، به دریافت تابعیت از این طریق، اقدام می کنند...

آخرین خبر ها از اقامت یونان

آژانس خدمات مهاجرتی اقامتی آوانا

پاسخگویی 24 ساعته

در صورت داشتن هرگونه سوال همکاران ما در آژانس خدمات مهاجرتی اقامتی آوانا پاسخگوی شما عزیزان می باشند.


آژانس خدمات مهاجرتی اقامتی آوانا

تضمین رضایت مشتری

هدف تیم خدمات مهاجرتی آوانا جلب رضایت مشتریان است و تضمین می کند تمام تلاش خود را جهت افزایش رضایت مشتری انجام دهد.

اقامت یونان


یونان کشوری بسیار زیبا و دوستداشتنی است که با هوای پاک و جاذبه های طبیعی و تاریخی بسیار؛طرفداران زیادی دارد.
اگر اقامت یونان را برای ادامه ی زندگی خود در نظر دارید،به شما تبریک میگوییم،زیرا این کشور مزایای بسیاری برای کسانی که اقامت یونان را میخواهند دارد.
علاوه بر این اقامت یونان در بین اقامت های اروپا بهترین و به صرفه ترین گزینه برای ایرانیان است.حتما میپرسید چرا؟ در اینجا دلایل برتری اقامت یونان را برای شما بازگو میکنیم:
مزایای کلی اقامت یونان:
- امکان سفر به تمامی کشورهای عضو شینگن بدون نیاز به ویزا
- امکان اخذ اقامت یونان برای تمامی افراد خانواده
- امکان تحصیل رایگان فرزندان
- بدون نیاز به مدرک زبان
- مزایای اقامت یونان نسبت به سایر کشورهای اروپایی
- فاصله نزدیک جغرافیایی تا ایران
- اقتصاد پایدار
- هزینه های بسیار پایین
- سهولت صدور اقامت
- امکان افتتاح حساب بانکی
- سهولت صدور ویزای تایپ D شینگن
- بدون الزام به حضور
- امکان تمدید اقامت برای فرزندان زیر 21 سال
اقامت یونان از طریق تمکن مالی به طور قطع سریع ترین، راحت ترین و پرطرفدارترین اقامت یک کشور اروپایی برای ما ایرانیان است و رتبه ۱ انتخاب برای افرادی است که در ایران مشغله های کاری زیادی دارند و قصد رفت و امد به تمام اروپا بدون دردسر و ویزا را دارند- همچنین افرادی که قصد دارند آینده فرزندانشان را بسازند، ممکن است بخواهند فرزندانشان را در مدارس و دانشگاه های انگلیسی زبان یونان ثبت نام کنند شاید یونان اقتصاد مناسبی در بین کشورهای اروپایی نداشته باشد، اما مساله حائز اهمیتی برای ایرانیان نیست.
از دیگر مزایای اقامت یونان می توان به :
گرفتن اقامت یونان از باقی کشورهای اروپایی آسان تر است، در طی ۵ سال فقط یک بار نیاز به تمدید اقامت می باشد، تمدید اقامت بسیار آسان است و نیاز به وکیل ندارد.
کارت اقامت ۲ساله بعد ۳ ساله و بعد از آن ۵ ساله داده می شود.
دریافت اقامت یونان
مزایای اقامت یونان (بدون سرمایه گذاری)
مهم ترین دلایل و مزایای اقامت یونان به شرح زیرمی باشد.
نیازی به هیچ گونه سرمایه گذاری در اروپا نمی باشد.
شرط حضور ندارد:
یونان تنها کشور اروپایی است که اجازه می دهد بدون حضور در این کشور، اقامت اروپا را به دست اورید و تنها لازم است ۱ سفر در سال (به مدت حداقل ۴ روز) در این کشور بمانید.
امکان تحصیل رایگان در مدارس و دانشگاه ها برای فرزندان وجود دارد.
شرایط تمدید اقامت بسیار آسان است و نیازی به داشتن وکیل نیست.
در زمان بسیار کوتاهی اقامت همه اعضاء خانواده را به دست می آورید.
در صورت نیاز به زندگی در کشور یونان، می توانید مغازه، سرقفلی و ثبت شرکت را به نام متقاضی انجام دهید و درآمد کسب کنید.
کارشناسان ما در آژانس آوانا ، در تمامی مراحل در ایران و یونان، تمامی مشاوره های لازم را انجام داده و در کنار شما خواهند بود.
از طریق تماس با مشاورین متخصص آوانا سوالات احتمالی خود را مطرح و برای دریافت اقامت یونان از طریق تمکن مالی اقدام نمائید.

آژانس خدمات مهاجرتی اقامتی آوانا

تجربه بالا در امور مهاجرتی

مهاجرت پروسه ی پیچیده ایست که با توجه به تغییرات مداوم قوانین و مقررات، نیازمند تسلط و آگاهی کامل است. آژانس مهاجرتی آوانا، با برخورداری از متخصصان و مشاورین حقوقی با سابقه، کارنامه ی درخشانی در امرِ مهاجرت به کشورِ یونان رقم زده؛ تجربه ی بالای آوانا بالطبع موجب راحت تر شدن و تسریع فرآیند مهاجرت می شود. با تکیه بر تجربه ی موفق آوانا و استفاده از خدمات ارائه شده توسط این مجموعه، می توانید روند مهاجرتتان را در کمال آرامش و به سریع ترین حالتِ ممکن طی کنید.



شناخت کامل کشور یونان و امور زندگی در آن

عدم شناخت از کشور مقصد و نحوه ی زندگی در آن، موجب لطمات روحی و حتی مالی مهاجران می شود؛ آژانس مهاجرتی آوانا با آگاهی از امور زندگی در کشور یونان، اطلاعات و راهنمایی های مورد نیاز را در تمامی مراحل مهاجرت و اسکان در اختیار شما قرار می دهد تا روزهای اولیه ورودتان به یونان و سکونت در این کشور را بدون هیچ استرس و نگرانی پشت سر بگذارید و مهاجرت به کشور جدید از همان ابتدا برایتان لذت بخش باشد.

مقالات مهاجرتی به کشور یونان

تیم آوانا جهت بالا بردن اطلاعات شما عزیزان مقالات و رویداد های مهم اتحادیه اروپا و کشور یونان را برای شما جمع آوری نموده و در اختیار شما مخاطبین خود قرار می دهد.

مطالب بیشتر ...
مهاجرت به یونان

مهاجرت به یونان

بخوانید
چگونه ویزای یونان بگیریم؟

چگونه ویزای یونان بگیریم؟

بخوانید
سرمایه گذاری دریونان

سرمایه گذاری دریونان

بخوانید
تماس با ماتماس باما